Verhuisbericht 2016

Schuyffel 1 januari 2016 0 Comments
WAAROM VERHUIZEN?

Bij That’s Marketing! zijn we ambitieus. Wij willen onze sales- en supportafdeling laten groeien en hier hebben we bureaus voor nodig. In ons vorige pand aan de Haagweg 203 in Rijswijk was daar geen ruimte voor. Een uitstekende reden dus, om ons te oriënteren op nieuwe mogelijkheden!

Juni 2016 bezochten wij een plaatje van een pand aan de Koninginnegracht. Kevin was direct enthousiast. Er is niet alleen genoeg ruimte voor extra bureaus, er is zelfs een heuse ruimte voor presentaties en trainingen! Dát zette ons aan het denken; waarom grijpen we deze kans niet direct aan, om onze kennis en ervaring op het gebied van (e-mail)marketing te delen?

Bovendien beschikken wij over een zeer groot netwerk waaronder verschillende marketingspecialisten. Ook zij geven met plezier workshops en trainingen. Het besluit liet dan ook niet lang op zich wachten; Kevin heeft het huurcontract afgesloten.

Op 1 september 2016 verhuist That’s Marketing! dan ook naar het geweldig mooie pand aan de Koninginnegracht 101 in Den Haag.

Het kantoor

Het kantoor bevindt zich aan de straatzijde en heeft een gaaf uitzicht over de Koninginnegracht en de Hubertusviaduct. Ideaal natuurlijk om daar onze bureaus te plaatsen.

De presentatieruimte

Een fijne ruimte voor de (vele) koppen koffie die wij dagelijks nuttigen, de 1-op-1-trainingen en workshops. We plaatsen aan een zijde een grote vergadertafel met een scherm en aan de andere kant een twintigtal stoelen met een beamer voor de workshops. Klinkt goed hè?!

Het hok

Wij doen ontzettend veel online en bevinden ons vaak in de wolken (de cloud), toch hebben ook wij behoorlijk wat papierwerk. Hier kijken we liever niet tegenaan en dus gebruiken we het hok om alles mooi weg te werken. Opgeruimd staat netjes!

De keuken

Onze bureaus houden wij zelf schoon en Kevin is verantwoordelijk voor de keuken. Je snapt dus wel dat wij niet aan ons bureau eten! De keuken wordt een gezellige plek om te lunchen, te praten en om ons vooral even los te koppelen van ons werk. Dan kunnen we daarna weer uitgerust voor jullie aan de slag!

AboutKevin Schuyffel