Trainingen en workshops

Schuyffel 2 januari 2017 0 Comments
WAAROM KENNISDELEN?

Het delen van kennis is niet altijd vanzelfsprekend. Mensen willen hun kennis niet delen, kunnen het niet goed genoeg of er wordt simpelweg geen tijd voor genomen. Het sociale speelveld (personen in jouw werkomgeving) speelt ook een belangrijke rol. Kennisdeling stimuleren is ervoor zorgen dat mensen gemotiveerd raken en zich openstellen. Het effect van kennisdeling is iets leren. En iets leren brengt vaak, klein- of grootschalig, een verandering teweeg. In de manier van denken, beleven en/of doen.

Kennisdeling tussen mensen kan niet afgedwongen worden, maar het creëren van de juiste omgeving die dit faciliteert, kan dit wel stimuleren. De uitwisseling van kennis kan bevorderd worden door niet alleen de juiste technologische condities, maar ook door de ideale sociale en organisatorische omstandigheden.

Wat voor workshops?

That’s Marketing! beschikt over een eigen trainingsruimte, die uitstekend geschikt is voor kennisdeling. Wij bieden verschillende workshops aan waarin wij o.a. vertellen over onze succesverhalen en waarin wij willen leren van jullie ervaringen.

Wij denken hierbij aan:
– E-mailmarketingworkshop; Succesvol starten met e-mailmarketing
– Netwerkworkshop; Hoe kom je van een hand tot een klant?
– Websiteworkshop; Ik wil zelf een website bouwen, maar hoe?
– Social Media-workshop; Oké, we hebben een profiel. En nu?

Workshops door externe specialisten

Veel basistrainingen geven wij zelf. Maar iedereen heeft zijn specialisatie en wij geloven niet in concurrentie; dus wij schakelen ook externe professionals in.

In ons netwerk bevinden zich vele specialisten zoals tekstschrijvers, vormgevers en social media-experts (Google, WordPress, Facebook, LinkedIn, etc.). Denk jij daar een mooie toevoeging aan te zijn en kan jij een leuke workshop organiseren voor jouw relaties en die van That’s Marketing!? Kom dan gerust een keer op de koffie om hierover te sparren! Uiteraard krijg je voldoende mogelijkheden om daarbij jouw bedrijf te promoten. Mooi toch?

Wat gaat dat kosten?

Met het kostenplaatje zijn wij nog druk bezig. Wij neigen ernaar om niets meer dan de locatie- en consumptiekosten in rekening te brengen. Zo delen wij de lusten én de lasten!

AboutKevin Schuyffel