Kerstbericht 2020

Schuyffel 20 december 2020 0 Comments

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de plezierige relatie het afgelopen jaar. 2020 was een bijzonder jaar voor iedereen en het heeft veel van ons gevraagd. Aanpassingen die we liever niet of op een ander moment hadden willen doen. Desalniettemin heb ik een leuk jaar achter de rug. Ik word steeds beter in Zoomen en heb mezelf de mogelijkheid gegund om wat opleidingen te doen en aan het bedrijf te werken.

Het Partnerprogramma is het afgelopen jaar uitgebreid met een White Label variant en er zijn wat functionaliteiten aan ons nieuwsbrievensysteem toegevoegd. Iets wat ik eerder al wilde doen, maar steeds uitstelde. 2020 was ook een jaar met een mijlpaal, namelijk dat mijn allereerste twee partners hebben verlengd. Ik ben oprecht blij dat ik iets kan bijdragen aan hun succes! Ik heb er vertrouwen in dat wij als ondernemers de eventuele schade die we hebben geleden in 2021 dubbel en dwars goed kunnen maken! Ik wens jullie dan ook veel aanpassingsvermogen en motivatie toe. Tot volgend jaar!

AboutKevin Schuyffel