Wil je Mailchimp gebruiken of maak je hier al gebruik van? Let dan op!

Schuyffel 2 november 2021 0 Comments

Recent heeft er zich weer een incident rondom Mailchimp en de Europese privacywetgeving (lees: Algemene Verordening Gegevensbescherming) voorgedaan. Een organisatie gebruikte de software van Mailchimp voor hun e-mailmarketing en voldeed hiermee niet aan de regels van de Europese privacywetgeving. Het bedrijf moest het gebruik van Mailchimp staken met alle gevolgen van dien. Om het volledige artikel van Marketingfacts (onafhankelijk platform) omtrent dit incident te lezen, klik dan hier.

Inmiddels zijn velen van jullie op de hoogte van de AVG-regels, maar wordt er toch nog veelvuldig gebruik gemaakt van Mailchimp. Een Amerikaans bedrijf dat persoonsgegevens opslaat buiten de EU. Wij kunnen er niet vaak genoeg op hameren: maak gebruik van Nederlandse servers! Zo voldoe je direct aan de regels die gelden met betrekking tot de Europese privacywetgeving en hoef je hier niet meer naar om te kijken. Dat e-mailt een stuk prettiger en veiliger, toch?

Wij bieden je met That’s Mail! graag een zorgeloos alternatief. De veiligheid van jouw data en het  succesvol worden met e-mailmarketing staan bij ons hoog in het vaandel. Lees meer over ons e-mailmarketingsysteem door hier te klikken!

AboutKevin Schuyffel