We hebben niet stilgezeten in 2022!

Schuyffel 15 december 2022 0 Comments
We hebben niet stilgezeten in 2022!

Ook dit jaar hebben wij bij That’s Mail bv weer allerlei mooie hoogtepunten beleefd. Van de lancering van een nieuw CRM-systeem tot aan het ontwikkelen van een tal van nieuwe functionaliteiten voor het nieuwsbrievensysteem. In deze blog geven wij je graag een terugblik op 2022. Lees snel verder!

De lancering van That’s CRM

Nagenoeg iedere ondernemer is bekend met een CRM-systeem. Ook is nagenoeg iedere ondernemer bekend met de frustraties die een complex CRM-systeem met zich meebrengt. Daar wilden wij verandering in brengen. Na vele gesprekken met verschillende (startende) ondernemers en zzp’ers werd ons duidelijk waar de focus op moest komen te liggen:

  • Een helpdesk die 24/7 Nederlandse support biedt
  • Gebruiksgemak en eenvoud
  • Een betaalbaar en betrouwbaar systeem

Met de bovenstaande uitgangspunten in gedachten, hebben wij in maart That’s CRM! gelanceerd. Wij zijn hartstikke trots op het resultaat en inmiddels maken al tientallen ondernemers effectief gebruik van That’s CRM!. 

Nieuwsgierig naar That’s CRM? Probeer nu 30 dagen gratis door op de onderstaande knop te drukken. 

Een grote update

Na de lancering van That’s CRM! kon het e-mailmarketingsysteem That’s Mail! niet achterblijven. We bieden onze klanten graag een nieuwsbrievensysteem aan dat past bij hun wensen. Vandaar dat wij in 2022 het mailsysteem een flinke update hebben gegeven. Zowel aan de interface als aan de technische kant. 

Op basis van de feedback vanuit onze klanten hebben wij een tal van nieuwe updates doorgevoerd in That’s Mail!: nieuwe koppelingen, nieuwe functionaliteiten en een ‘suggestie doorgeven’-knop. Zo kunnen wij ook in 2023 onze klanten weer zo goed mogelijk van dienst zijn!

Wil je meer doen met e-mailmarketing of beginnen met e-mailmarketing? Volledig AVG-proof én voorzien van e-mailmarketing automation. Probeer That’s Mail! nu 30 dagen gratis. Klik op de onderstaande knop. 

2022 kort samengevat

2022 is een mooi jaar geweest, waarin we veel nieuwe ontwikkelingen en lanceringen hebben mogen introduceren. Wij zijn blij dat wij afgelopen jaar meer dan 100 nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Ook voor 2023 staat er weer veel op de agenda. Wij hebben er nu al zin in!  

Onze filosofie voor 2023? Klanten helpen bij de groei van hun onderneming door middel van ons e-mailmarketingsysteem (That’s Mail!), CRM-systeem (That’s CRM!) en échte (Nederlandse) ondersteuning. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van e-mailmarketing en CRM-systemen? Druk op de onderstaande knop en plan jouw brainstorm in (via Zoom). Wij denken graag met je mee!

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!