That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Even voorstellen

That’s Mail! staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hiermee ontwerp, schrijf en manage jij jouw nieuwsbrieven op een eenvoudige manier. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan staat ons deskundige supportteam voor je klaar. En aangezien ons systeem Nederlands is, voldoe je ook direct aan de Europese Privacywetgeving (AVG).

Makkelijk in gebruik

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Met That’s Mail! zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je in onze Drag & Drop editor de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.

Onbeperkt mailen

Wij zijn van mening dat marketing niet een kwestie is van eenmalig dingen uitproberen. Soms zijn daar honderden, duizenden mailtjes voor nodig om de juiste snaar te raken en het gewenste resultaat te bereiken. Bij ons kan je dan ook onbeperkt mailen. En heb je geen inspiratie? Plan dan een nieuwe brainstorm met ons in.

Nederlands en veilig (AVG)

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar That’s Mail! voor de Nederlandse support. Daarnaast is jouw (mogelijk gevoelige) informatie veilig. That’s Mail! plaatst alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig zijn binnen de kaders van de privacywetgeving die in Europa geldt.

Onze pakketten

BRONS

< 500 contacten

______________

Onbeperkt en veilig mailen
voor € 40,- per maand

ZILVER

< 1.000 contacten

______________

Onbeperkt en veilig mailen
voor € 75,- per maand

GOUD

< 2.500 contacten

______________

Onbeperkt en veilig mailen
voor € 130,- per maand

PLATINUM

< 5.000 contacten

______________

Onbeperkt en veilig mailen
voor € 250,- per maand

160x
gekozen
194x
gekozen
22x
gekozen
18x
gekozen

Per jaar, vooraf gefactureerd

Waarom kiezen klanten voor That's Mail?

Profile_Image_02

Jozef D.

Key Account Manager

“Wat ik waardeer aan That’s Mail is de betrokkenheid, professionaliteit en de mate van kwaliteit die ze willen leveren. Wij hebben sinds kort een pakket van That’s Mail! en het is een verademing om mee te werken.”

Profile_Image_04

Annabel T.

Head of Development

“In het verleden hebben wij gewerkt met een ander systeem en daar kwamen de nodige uitdagingen bij kijken. Het kostte ons tijd, energie en emoties om onszelf ertoe te zetten om e-mails eruit te sturen. Die uitdaging hebben we nu niet meer, het is zelfs leuk geworden! Ik kijk oprecht weer uit om de volgende nieuwsbrief te mogen sturen.”

Profile_Image_03

Martijn H.

Chief Executive

“Kevin overtuigde mij het gebruik van de juiste persoonlijke mail en nieuwsbrieven door gebruik door gebruik te maken van de That’s Mail software. De software is eenvoudig en doeltreffend. Na een online training ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Specifiek gebruik ik de software voor automatische follow-up van uitgebrachte offertes en acquisitie-bezoeken.”

Profile_Image_01

Esther v. L.

Head of Sales Department

“Het systeem van nieuwsbrieven is gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Door de praktische tips van Kevin over het gebruik van nieuwsbrieven komt er ook concreet business uit de nieuwsbrieven die ik verstuur vanuit mijn bedrijf”

Probeer nu 30 dagen gratis

Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Vul onderstaand formulier in en start nu voor 30 dagen gratis!

    Alle pakketten zijn voorzien van:

    Gratis brainstorm bij start
    Onbeperkt mailen naar jouw relaties
    24/7 support via Whatsapp
    Circa 60 hulpvideo’s (NL)