DROOM JIJ VAN EEN PASSIEF INKOMEN? Wij hebben een Partner Programma met een slim businessmodel, waar jij elke maand geniet van een passief inkomen.
Trust us, you’re gonna love it!
Lees meer
Even voorstellen

Wij bieden een whitelabel e-mailmarketing product aan ondernemers en bedrijven die dromen van een bewezen succesvol product en een passief inkomen.

That’s Mail is een supergaaf nieuwsbrievensysteem met CRM-functies! We zijn binnen een paar jaar tijd enorm gegroeid in het aantal klanten. Dat kan jij ook, met het juiste systeem en de juiste begeleiding!

Iets voor jou? Dan maak ik graag een keertje kennis met je!

Waarom is dit perfect voor jou?

Passief inkomen

We hebben een slim businessmodel opgezet, waar je elke maand geniet van een passief inkomen. Trust us, you’re gonna love it!

Whitelabel e-mailmarketing product

Een bewezen succesvol e-mailmarketing product op de markt brengen onder jouw eigen naam, bijvoorbeeld “Pietmail” 🙂

Professionele begeleiding

Elke nieuwe partner krijgt een viertal intensieve trainingen in de eerste paar maanden. We leren je alles over het product, verkoop- en upgrade strategieën, sales en nog veel meer!

Vervolgens koppelen we jou aan jouw persoonlijke succesmanager. Hij/zij zal jou begeleiden om zo snel mogelijk te komen tot een passief inkomen.

Geen technische kennis benodigd

Wij onderhouden, updaten en verbeteren continue alle partnerproducten. Ook draaien we elke dag meerdere back-ups! Hierdoor heb jij geen technische kennis nodig.

Heb jij of heeft jouw klant een specifieke wens? Dan overleggen we met onze programmeur wat mogelijk is. Korte lijntjes, daar houden we van! 

Eerlijk verdienmodel

Wij geloven in ons product en onze Partners en verwachten dat zij binnen enkele maanden minimaal Break Even draaien. Wij factureren dan ook pas de maandelijkse partnerfee, als jij daadwerkelijk geld verdient. 

Meer weten?

Kevin houdt van statistieken en feiten en legt jou graag uit, waarom jij als partner deze kans moet grijpen!