WELKOM BIJ THAT'S MAIL! Onbeperkt nieuwsbrieven versturen
voor slechts € 40,- per maand
PROBEER NU 30 DAGEN GRATIS
Even voorstellen

That’s Mail! staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hiermee ontwerp, schrijf en manage jij jouw nieuwsbrieven op een eenvoudige manier. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan staat ons deskundige supportteam voor je klaar. En aangezien ons systeem Nederlands is, voldoe je ook direct aan de Europese Privacywetgeving (AVG).

Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

300+
blije klanten
1250000+
aantal mailtjes verstuurd
Waarom That's Mail?

Onbeperkt mailen

Wij zijn van mening dat marketing niet een kwestie is van eenmalig dingen uitproberen. Soms zijn daar honderden, duizenden mailtjes voor nodig om de juiste snaar te raken en het gewenste resultaat te bereiken. Bij ons kan je dan ook onbeperkt mailen.

Makkelijk in gebruik

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Met That’s Mail! zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je in onze Drag & Drop editor de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.

Lekker Nederlands en veilig (AVG)

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar That’s Mail! voor de Nederlandse support. Daarnaast is jouw (mogelijk gevoelige) informatie veilig. That’s Mail! plaatst alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig zijn binnen de kaders van de privacywetgeving die in Europa geldt.
Onze pakketten

BRONS

40
per maand
 • 500 contactpersonen

20 sjablonen
Online brainstorm
Online Videotraining
Onbeperkt mailen en automatiseren
24/7 Nederlandse helpdesk

ZILVER

75
per maand
 • 1.000 contactpersonen

20 sjablonen
Online brainstorm
Online Videotraining
Onbeperkt mailen en automatiseren
24/7 Nederlandse helpdesk

GOUD

130
per maand
 • 2.500 contactpersonen

20 sjablonen
Brainstorm op locatie
Online Videotraining
Onbeperkt mailen en automatiseren
24/7 Nederlandse helpdesk

PLATINUM

250
per maand
 • 5.000 contactpersonen

20 sjablonen
Brainstorm op locatie
Online Videotraining
Onbeperkt mailen en automatiseren
24/7 Nederlandse helpdesk

Per jaar, vooraf gefactureerd

300+
Blije klanten
1250000+
Mailtjes verstuurd
10+
Aantal jaren ervaring
7+
Partner in aantal provincies
Wat zeggen onze klanten?

Veel verschillende bedrijven maken al gebruik van ons nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches.

Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat ons nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren, aangezien onze klanten met gemak zowel nieuwsbrieven als geautomatiseerde campagnes kunnen klaarzetten.

Meest gelezen blogs

Het kiezen van jouw e-mailmarketingsysteem!

Het aantal aanbieders van e-mailmarketingsystemen is groot en divers. Wij kunnen ons voorstellen dat deze hoeveelheid en de vele verschillende functionaliteiten voor keuzestress kan zorgen. Vandaar dat wij voor jou een helder overzicht gemaakt hebben, waarin wij enkele...

Wil je Mailchimp gebruiken of maak je hier al gebruik van? Let dan op!

Recent heeft er zich weer een incident rondom Mailchimp en de Europese privacywetgeving (lees: Algemene Verordening Gegevensbescherming) voorgedaan. Een organisatie gebruikte de software van Mailchimp voor hun e-mailmarketing en voldeed hiermee niet aan de regels van de...

Stel hier uw vraag

  That’s Mail bv
  Steenplaetsstraat 6 Unit 4.14
  2288 AA  Rijswijk

  BTW-nummer: NL861873567B.01
  ING: NL85 INGB 0009 6004 23
  KvK: 80 97 32 21