Nog een nieuwsbrievensysteem!?

Waarom That's Mail?
Doordat we met veel ondernemers (écht heel veel) aan tafel hebben gezeten, begrijpen we de uitdagingen van ondernemers. Wij bieden een oplossing die betaalbaar, direct toepasbaar en meetbaar is. De afgelopen jaren hebben we ons systeem doorontwikkeld zodat iedereen, maar dan ook echt iedereen met ons systeem kan werken.

VIDEO RONDLEIDING

Makkelijk in gebruik

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Met That’s Mail! zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je in onze Drag & Drop editor de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.
Meer over onze applicatie

ChatGPT geïntegreerd

That’s Mail is hét eerste nieuwsbrievensysteem met een integratie met ChatGPT. Hiermee kun je nu nieuwsbrieven laten schrijven en versturen in één enkele applicatie. Deze integratie biedt een revolutie op het gebied van nieuwsbriefcreatie en zal beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Nieuwsgierig? Lees snel verder.
Lees meer

Onbeperkt mailen

Wij zijn van mening dat marketing niet een kwestie is van eenmalig dingen uitproberen. Soms zijn daar honderden, duizenden mailtjes voor nodig om de juiste snaar te raken en het gewenste resultaat te bereiken. Bij ons kan je dan ook onbeperkt mailen.
Meer over onze applicatie

Lekker Nederlands en veilig (AVG)

We merken dat veel klanten overstappen van Amerikaanse systemen naar That’s Mail! voor de Nederlandse support. Daarnaast is jouw (mogelijk gevoelige) informatie veilig. That’s Mail! plaatst alle eigen databases en die van haar klanten op servers van een Nederlandse partij. Dat betekent dat je data veilig zijn binnen de kaders van de privacywetgeving die in Europa geldt.
Ga naar support
400+
Blije klanten
1250000+
Mailtjes verstuurd
10+
Aantal jaren ervaring
7+
Partner in aantal provincies
Wat zeggen onze klanten?

Veel verschillende bedrijven maken al gebruik van ons nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches.

Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat ons nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren, aangezien onze klanten met gemak zowel nieuwsbrieven als geautomatiseerde campagnes kunnen klaarzetten.