Het kiezen van jouw e-mailmarketingsysteem!

Schuyffel 4 januari 2022 0 Comments

Het aantal aanbieders van e-mailmarketingsystemen is groot en divers. Wij kunnen ons voorstellen dat deze hoeveelheid en de vele verschillende functionaliteiten voor keuzestress kan zorgen. Vandaar dat wij voor jou een helder overzicht gemaakt hebben, waarin wij enkele leveranciers uiteengezet hebben. Zo kun jij een doordachte keuze maken bij het kiezen voor een e-mailmarketingsysteem. Bekijk hierboven het overzicht!

Om je nog een extra handje te helpen bij jouw keuze, leggen wij je graag uit wat de genoemde functionaliteiten betekenen voor jouw abonnement op het e-mailmarketingsysteem van That’s Mail!. 

Servers in Europa (AVG)

Sinds 25 mei 2018 is de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, ofwel ‘AVG’, van kracht. Deze privacywetgeving zorgt ervoor dat organisaties en ondernemers meer verantwoordelijkheden hebben als het aankomt op het verwerken van persoonsgegevens. Een combinatie van een naam en een e-mailadres worden ook als persoonsgegevens gezien. Hierdoor is het extra belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen voor een e-mailmarketingsysteem. Is een aanbieder niet transparant of maakt het gebruik, bijvoorbeeld, gebruik van Amerikaanse servers? Probeer deze dan te vermijden om mogelijke problemen te voorkomen!

 

Onbeperkt mailen

Wij zijn ervan overtuigd dat er soms meerdere e-mails nodig zijn om de juiste snaar te kunnen raken bij de ontvanger. Een beperking op het aantal e-mails dat je maandelijks mag versturen maakt dit natuurlijk niet gemakkelijker. Vandaar dat klanten van That’s Mail! onbeperkt kunnen e-mailen. Ieder jaar, iedere maand en iedere dag. Marketing is immers niet eenmaal proberen, maar eindeloos experimenteren. Het onbeperkt kunnen e-mailen helpt je hierbij.

 

Sjablonen in eigen huisstijl

Ieder bedrijf heeft een eigen huisstijl en wij begrijpen dat jij jouw e-mails hierbij wilt laten aansluiten om herkenbaar te zijn. Bij That’s Mail! kun jij middels onze Drag & Drop editor eenvoudig jouw e-mails naadloos laten aansluiten bij jouw huisstijl. Ook zonder enige technische kennis. En als je wil, maken wij er een aantal voor je. Allemaal inclusief!

 

24/7 Nederlandse support

Onze Nederlandse helpdesk staat 24/7 voor jou klaar. Wij helpen je met al jouw vragen over e-mailmarketing en geven je graag advies als het aan komt op het maken van doeltreffende e-mails. Ons deskundige supportteam staat zowel telefonisch als via e-mail voor alle klanten van That’s Mail! klaar. Ieder moment op iedere dag van de week.

 

Brainstormsessie

Wanneer je begint met e-mailmarketing kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Waar begin je en hoe wordt jouw eerste e-mail een succes? Om jouw succes binnen e-mailmarketing te vergroten, denken wij graag met je mee. Daarom organiseren wij met nieuwe klanten van That’s Mail! een brainstormsessie (online of op locatie) om samen te kijken op welke manier e-mailmarketing het beste aansluit op de bestaande business.

 

Statistieken op contactpersoon

Meten is weten. Vandaar dat je bij That’s Mail! allerlei statistieken en informatie kunt terugvinden met betrekking tot je gestuurde e-mails. In een overzichtelijk dashboard kun je bijvoorbeeld gegevens terugvinden zoals wie de e-mail geopend heeft of wie er op een link of afbeelding geklikt hebben in de e-mail. Hartstikke waardevolle informatie voor jouw e-mailmarketing. Aan de hand hiervan kun je jouw toekomstige e-mails en nieuwsbrieven weer optimaliseren. Zo wordt jouw succes met e-mailmarketing groter! 

 

Marketing automation

Met That’s Mail! kun je niet alleen losse e-mails of nieuwsbrieven versturen. Je kunt er ook geautomatiseerde campagnes in opzetten door middel van marketing automation. Simpelweg betekent dit dat er een klaargezette e-mail automatisch verstuurd wordt naar geselecteerde personen binnen de contactlijst. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld als een ontvanger klikt op een bepaalde link in de e-mail, dat het systeem van That’s Mail! een signaaltje ontvangt om op een later moment een (klaargezette) e-mail automatisch te versturen naar diegene. De mogelijkheden met marketing automation is eindeloos en kan dus veel werk wegnemen. Zo vergeet jij bijvoorbeeld nooit meer om al jouw relaties ieder jaar fijne feestdagen of een fijne verjaardag te wensen!

 

Zonder reclame in e-mail

Wij vinden dat de e-mail volledig in jouw eigen huisstijl vormgegeven moet kunnen worden. Reclame van ons hoort daar dus ook zeker niet in thuis. Nergens zul je in jouw e-mail een dergelijke reclame van That’s Mail! terugvinden. Ook geen ‘powered by’ onderaan de e-mail. 

 

Limiet

Betaalbaar en onbeperkt e-mailen, dat is onze filosofie. Vandaar dat je met That’s Mail! geen jaarlijks, maandelijks of dagelijks limiet hebt wat betreft het versturen van e-mails. Met ons brons pakket kun jij maximaal 500 contactpersonen toevoegen waar jij graag jouw e-mails naartoe wilt sturen. Heb jij een groter netwerk en wil je liever de mogelijkheid hebben om meer contactpersonen in jouw contactlijst toe te voegen? Kies dan voor een van onze andere pakketten! 

 

Goede keuze maken

Met behulp van het overzicht en uitleg van de functionaliteiten kun jij nu aan de slag om een goede keuze te maken om te beginnen met e-mailmarketing of om jouw huidige e-mailmarketing te optimaliseren. Toch behoefte aan extra informatie? Lees dan hier wat onze klanten zeggen over That’s Mail! of laat ons jou persoonlijk adviseren. Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter en dan bellen of mailen wij jou terug!

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!