ChatGPT geïntegreerd in That’s Mail!

Schuyffel 16 februari 2023 0 Comments

Leuk nieuws! That’s Mail is hét eerste nieuwsbrievensysteem met een integratie met ChatGPT. Hiermee kun je nu nieuwsbrieven laten schrijven en versturen in één enkele applicatie. Deze integratie biedt een revolutie op het gebied van nieuwsbriefcreatie en zal beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Nadat we afgelopen jaar de bouw van That’s CRM! hebben gelanceerd, is het weer tijd voor vernieuwing. Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe functie die beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers van That’s Mail. Dat lees je goed: echt voor iedereen

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij één van de eerste aanbieders zijn van een e-mailmarketingsysteem mét ingebouwde integratie met ChatGPT: een Artificial Intelligence (ai)-tool waarmee je teksten kunt genereren voor onder andere e-mailmarketing. 

Vaak horen wij dat klanten en relaties weinig tijd hebben om zelf teksten te schrijven voor hun e-mailmarketing en het uitbesteden ervan te duur of een gedoe vinden. Met de nieuwe integratie in That’s Mail! kun je in slechts enkele seconden een gehele tekst laten genereren in het e-mailmarketingsysteem. Dankzij deze functie kun je vanaf nu nog sneller en eenvoudiger e-mails opstellen die perfect aansluiten bij jouw relaties en klanten.

Nieuwsgierig naar de werking ervan? Bekijk hieronder een video van het gebruik van de integratie tussen That’s Mail! en ChatGPT.

Met deze nieuwe functie zorgen wij ervoor dat de gebruikers van That’s Mail! naast AVG-proof, nog efficiënter en effectiever met e-mailmarketing kunnen groeien. Wil jij graag beginnen met e-mailmarketing of jouw e-mailmarketing juist naar een hoger niveau tillen? 

Probeer dan nu That’s Mail! 30 dagen gratis uit. Inclusief alle functies en mogelijkheden. Geheel zonder betalingsgegevens. Probeer het nu! 

Meer weten over ChatGPT en het effect ervan op e-mailmarketing? Lees dan onze eerdere blog. Hierin leggen we je uit wat ChatGPT is en hoe je het kunt inzetten om te groeien met jouw bedrijf. 

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!